10 mest efterlängtade förändringar som fans vill se

Vad är du för brottningsspelare?

Vissa gillar att sitta i soffan med sina vänner och skratta sig fram mellan stora gupp i stegmatcher/Hell In A Cell/backstage-bråk. Andra är glada över att bryta sig in i MyCareer-läget efter att ha byggt sitt eget WWE-hopp. Sedan finns det de som knappt spelar matchen – de är mer intresserade av att bidra till fliken Community Creations.

Alla dessa trollkarlar var svåra att behaga för 2K-spel, men de lyckades på något sätt få många leenden på läpparna med WWE 2K22. Det här spelet återupplivade en serie som, ärligt talat, såg ut som att den höll på att flåsa, och framtiden är ljus.

Deras nästa utmaning blir att förbättra i tid för lanseringen av 2K23 i början av nästa år. Men den här gången finns det inget tvåårsavstånd för att få saker rätt. Nej, 2K23 kommer bara ut 12 månader efter sin föregångare, och det betyder att pressen ligger på dessa utvecklare.

Lyckligtvis kan de se den här artikeln som en nybörjarguide till alla de mest efterlängtade förändringarna som spelare kommer att vilja se från franchisen som precis släpptes den 2.9…

Först till kvarn: WWE-omklädningsrummet.

ändringar massor Och det borde göra det lättare för 2K att hålla sig uppdaterad. dåliga nyheter De måste hitta ett sätt eftersom det som hände i 2K22 helt enkelt inte var acceptabelt. Spelet hade för många arbetare på skivan som inte ens var med i företaget längre.

Braun Strowman, Keith Lee, Lana, Toni Storm – listan fortsätter och fortsätter. Ibland såg det nästan ut som att 2K serverade “WWE X AEW: The Video Game” här. Det var verkligen ur hand. Nu är det få som klagar för att det inte är en dålig sak att spela fler brottare, men det återspeglar inte det verkliga WWE alls.

Det är lite irriterande, och det är något de flesta vill ändra på i nästa spel. Självklart tar karaktärsmodeller tid att skapa, men 2K:s utvecklare måste hitta något sätt att säkerställa att 2K23 är så uppdaterad som den kan vara.

Leave a Comment