Ann Heche fördes till sjukhuset efter att hennes bil kraschade in i hennes hem i Los Angeles

Ann Heche, den Emmy-nominerade skådespelerskan känd för “Grace’s Choice” och “Borta”, lades in på sjukhus efter att hon kraschade med sin bil och hennes hem fattade eld i Mar Vista i fredags.

Los Angeles brandkår rapporterade en motorfordonsolycka i kvarteret 1700 på South Walgrove Avenue till 11.00 på fredagen. Brandkårens officiella Twitter-konto sa att en person, som var allvarligt skadad, räddades och fördes till sjukhus.

59 brandmän rusade till platsen och det tog 65 minuter att helt släcka och släcka branden, enligt en Twitter-rapport.

LAFD står det på sin hemsida att en “vuxen kvinna som hittades i fordonet” fördes till ett närliggande “sjukhus av LAFD Paramedics i kritiskt tillstånd.” Inga andra skador rapporterades.

Avdelningen identifierade inte Heche som förare, men polisen bekräftade för The Times att Heche är den registrerade ägaren av fordonet. Heche fick betydande brännskador och ansågs vara påverkad och påverkad, sa de.

Detta rapporterades först av TMZ att vittnen såg Heche köra en blå Mini Cooper i deras grannskap. Med videor och bilder från platsen säger platsen att Heche först kraschade in i garaget till lägenhetshuset.

Enligt TMZ, innan invånarna kunde hjälpa Hatche ur bilen, backade han och körde iväg. Strax efter kraschade luckan in i ett närliggande hus och brann i Mar Vista, en stadsdel på västsidan av Los Angeles.

Ett foto som släppts av TMZ visade Hache i förarsätet på en Mini Cooper, och video fångade honom när han drogs från bilen och in i en ambulans. I videon var Heche täckt av ett vitt tyg när han låg på en bår.

En representant för Heche avböjde att kommentera när han kontaktades av The Times på fredagen.

Times personal Richard Winton bidrog till denna rapport.

Leave a Comment