Astros Trey Mancini har fått en bra start med sitt nya lag, och det kan vara ett tecken på saker som kommer

tillfredsställelse

De Houston Astros Lade till slugger Trey Mancini till vecket före handelsdeadline den 2 augusti i utbyte Baltimore Orioles. Mancini har haft en minst sagt hotfull start på sin karriär i Houston, och det är en påminnelse om vad han kan betyda för Astros.

I sin andra match sedan bytet slog han ett homerun Red SoxOch sedan på fredagskvällen i Cleveland gick han djupt två gånger 9-3 vinst Mer vakter. Hans första homer för natten hjälpte honom att skriva lite historia:

Och hans andra homer för natten var hans första grand slam i hans MLB-karriär:

När detta skrivs har Mancini tre träffar som en Astro, och alla tre av dessa träffar var homeruns. Efter en stor prestation fredag ​​kväll, sänker han nu .268/.345/.425 på säsongen. Nej, Mancini kommer inte att fortsätta slå tre homeruns i var åttonde slagträ för Houston, men han kommer att vara en ständig energikälla på sträckan och in i eftersäsongen. Det beror framför allt på att han är en väldigt bra slagman och även för att han kommer att passa in mycket bättre i sitt nya hem.

Du kommer ihåg att Orioles ändrade måtten på vänsterfältet på Camden Yards innan säsongen. Den nya vänstra fältväggen är cirka 30 fot längre från hemmaplattan än den var tidigare, och även fem fot högre. enligt den bedömning som gjorts av Baltimore Sun. Även om Mancini har makt på alla områden har han påverkats mycket av förändringarna i Baltimore. Nu är han i Houston, hem till den kanske mest bekväma vänsterfältsverandan i hela MLB. Det är nog ingen slump att Mancini har tagit ett tuffare grepp sedan handeln. Ja, dataurvalet är löjligt litet, men det ska bli intressant att se om denna trend fortsätter.

Vi vet att Mancini har mycket makt. Han har en säsong på 35 homer, och efter att ha missat hela 2020 slog han 21 förra året. Hans första säsong tillbaka efter att ha kämpat mot tjocktarmscancer. Nu när han är på en hemmaplan som inte aktivt motarbetar honom – och förmodligen kommer att hjälpa honom avsevärt – kan du se en topp för Mancinis återkomst.

Leave a Comment