August Drop Pod Preview | Hallå

Nästa tisdag, den 9 augusti, kommer vår nästa Drop Pod att fokusera på att förbättra spelarupplevelsen på flera fronter. Den här uppdateringen är inställd på att utöka anpassningsalternativen för varje spelare, inkludera förbättringar av QoL och lägga grunden för ännu fler community-efterfrågade funktioner.

Låt oss ta en titt på vad som finns inuti!

LEVA

Visir kommer nu att fungera på alla kärnor

För närvarande finns det många visir i spelet, som är uppdelade i 5 rustningstyper. Om du ville använda det glänsande guld Noble-visiret (som tidigare var låst på Mark V [B] Armor Core) för att avsluta ditt utseende på någon annan kärna, kommer du att kunna göra det när August Drop Pod landar.

Det betyder att alla armband som för närvarande är i spelet, och alla framtida visir, kommer att fungera på alla hjälmar från alla pansarkärnor.

EAGLESTRIKE’S Night Wisp visir på Mark V [B] hjälm.
I rustningshallen står Spartanen Yoroi i gyllene dräkter.
RAKSHASAS Athena’s Mirror visir på YOROI:s hjälm.

MARK VII HJÄLMFÄSTE

Denna Drop Pod fortsätter med temat att förbättra anpassningsalternativen och låter dig även använda Mark VII-hjälmfästet på flera Mark VII-hjälmar.

Detta är ett svar på spelarfeedback som vi har sett om att utöka kompatibiliteten för Mark VII-hjälmfästen. Naturligtvis fanns det vissa svårigheter med detta drag, eftersom de flesta hjälmfästen för Mark VII-kärnan är designade för en specifik hjälm, men vissa passar även bra på andra Mark VII-hjälmar.

Live-teamet tog lite tid med våra artister för att ta reda på vilket hjälmfäste som såg bäst ut och passade utan att vara obekvämt klippt eller med stora hål. Eftersom vissa kombinationer kan ha utskärningar eller stora luckor, kan inte alla Mark VII-hjälmar användas av alla hjälmar – men det totala antalet alternativ ökar kraftigt.

Om du redan har låst upp dessa hjälmar och hjälmar kommer de automatiskt att kunna användas. Om du låser upp dem i framtiden kommer alla möjliga kombinationer att låsas upp åt dig. Det kommer inte att finnas något behov av att låsa upp dem på en engångsbasis.

En fullständig lista över kombinationer av hjälm och hjälmfäste kommer att inkluderas i Drop Pod-lappanteckningarna när den går live.

En Mark VII Spartan står i rustningshallen med hjälm.
Att fästa en soldats hjälm på en Rampart-hjälm.
Mark W [B]Stabilt visir på Mark VII-hjälmen.
Mark VII En spartan som står i en rustningshall med hjälm.
Att fästa Warmaster-hjälmen på Firefall-hjälmen.
RAKSHASAs Sapphire Front Visir på Mark VII-hjälmen.

multiplayer

Ytterligare betygsatta spellistor

När det gäller flerspelarupplevelsen gör den här uppdateringen det lättare för oss att introducera fler rankade spellistor framöver. Början kommer att vara rankad dubbel, som kommer två veckor efter Drop Pods release – tillsammans med CSR-omstarten. Dessutom kommer spellistan Social Team Doubles att åtföljas av rankade dubbelspel på lanseringsdagen, vilket innebär att Halo Infinite kommer att få dubbelt så roligt som 2v2.

Vi kommer att övervaka hälsan hos rankade dubblar och alla våra spellistor efter att ha lagt till dem i matchuppställningen. Om alla spellistor fortsätter att fungera som förväntat kommer vi att behålla dessa tillägg och fortsätta att experimentera med att lägga till fler betygsatta spellistor i framtiden.

Två spartaner som håller i BR står redo.

Välja en region ovan jord

Vid öppningen av den här bloggen nämnde vi att vi lägger lite grund också för framtiden. Även om det inte finns någon förändring på spelaren här bara Denna Drop Pod innehåller dock en hel del av grunderna som behövs för att möjliggöra regionval i framtiden. Detta gör att spelare kan välja mellan att söka i alla regioner (snabbare söktider) eller deras lokala region (bättre pingar).

Den här funktionen har fortfarande lite tid kvar, men spelare kan märka en del lagerarbete som har gjorts för att börja sätta saker på plats. Vi kommer att ha mer att dela om val av regioner när vi närmar oss lanseringen.

presentation

Utmaningar i pausmenyn

Med den här versionen av Drop Pod kommer dina aktiva utmaningar att synas i pausmenyn under en match. Vi vet att det är användbart att snabbt kunna se dina aktiva utmaningar (liksom deras beskrivningar) när som helst i en match, så vi är mycket glada över att se detta implementerat.

En skärmdump av pausmenyn som visar utmaningarna till höger.
Obs: Denna ersättningstext indikerar inte framtida utmaningar.

Observera: Den här skärmen visar ännu inte det exakta antalet av dina utmaningar (återstående eller totalt). Eftersom utmaningar för närvarande uppdateras i slutet av en match, valde vi att inte visa siffrorna med avsikt för att undvika förvirring om att inte se dem uppdateras i realtid. Vi jobbar hårt för att klara dessa utmaningar håller på med Kolla in det under matchen, men vi ville göra detta till ett användbart första steg för er alla eftersom det är klart.

Som alltid kommer vi att ha de fullständiga patch-anteckningarna tillgängliga på Halo Support-webbplatsen (aka.ms/HaloInfiniteUpdate) när du släpper en uppdatering.

Tack för vår kontinuerliga feedback Waypoint-forum, Twitter, Reddit och mer när vi fortsätter att sträva efter att göra Halo Infinite till den bästa upplevelsen det kan bli. Vi ser fram emot att se dig online när Drop Pod kommer nästa tisdag den 9 augusti!

Leave a Comment