Boss-karaktären Marie är nästa DLC-fighter i Skullgirls 2nd Encore

Nästa karaktär som går med i Skullgirls 2nd Encore är ingen mindre än seriens huvudantagonist, Marie. Denna nya leksaksfighter avslöjades under Evo 2022 Skullgirls-tävlingen.

Efter specialutställningen visades en teaser-trailer som visar siluetten av en påfågel som hjälper Marie att flytta marken. I slutet av snabbtrailern ser vi “Marie Coming Soon” stänkt över skärmen med stora bokstäver.

Även känd som “Bloody Marie”, den här pretendern är destruktiv men visar en djup oro för de oskyldiga. Hon bär en pigauniform och bär en demonisk dammsugare med dödskallar runt huvudet.

Medan hennes chefskamp ser henne ta sig an attacker från projektilskallar, tillkallade undersåtar och en stor skuggig figur som levererar rasande attacker, får vi inte en chans att se vad den spelbara versionen av Mari kan göra från den korta teasern.

Trailern är också fåordig när vi kommer att se Maris släpp, bara notera att den “kommer snart.” Utgivningsfönstret tillhandahölls dock av det officiella Skullgirls Twitter-kontot, som uppgav att Marie kommer att komma till Skullgirls 2nd Encore och Skullgirls Mobile 2023.

Mari agerar som DLC-karaktär #4 och den sista fightern för Skullgirls’ Season Pass 1. Hon ansluter sig till Annie of the Stars, Umbrella och Black Dahlia som spelets nyaste extra fighters.

du kan köpa Skullgirls säsongskort 1 på Steam Nu till ett rabatterat pris på $17,49.

Du kan se teasertrailern nedan.

DLC Character Mari Teaser i Skullgirls 2nd Encore Image #1

DLC Character Mari Teaser i Skullgirls 2nd Encore Image #2

Teaser för DLC-karaktären Marie i Skullgirls 2nd Encore bild #3

Klicka på bilderna för större versioner

Leave a Comment