Crossplay för King of Fighters 15, Return of Samurai Shodown och mer tillkännagav av SNK på Evo

Under sin Evo-panel idag delade SNK några spännande meddelanden för både King of Fighters 15 och Samurai Shodown.

För King of Fighters inkluderar detta både kort- och långsiktig DLC-information, som det nyligen avslöjade Team Awakened Orochi-karaktärens releasedatum, medan för SamSho handlar allt om nätkoden.

Utvecklarna gick upp på scenen för att ge några detaljer och filmer om hur de tre kommande Team Awakened Orochi-fightersna, de alternativa versionerna av Shermie, Yashiro och Chris, kommer att spela. De erbjöd också ett releasedatum för det kommande teamet: 8 augusti.

Panelen nämnde också att de arbetar med plattformsoberoende spel för KOF15, men det kommer inte att vara redo att lanseras förrän 2023. För närvarande kan Sony-konsolanvändare spela med varandra, men inte med Microsoft-användare. Detta bör dock ändras under de kommande månaderna.

Evos största avslöjanden tenderar att hända på finaldagen, och SNK delade att de inte har avslöjat allt ännu för denna helg. Även om vi är väldigt glada över att få tag på Team Awakened Orochi på bara tre dagar, kommer vi snart att ha ytterligare ett nytt team att se fram emot eftersom ytterligare en avslöjning är planerad till denna vecka.

Äntligen har ännu en säsong av DLC bekräftats för The King of Fighters 15, med mer information som också väntas på söndag.

Samurai Shodown, släppt 2019, kommer att få en återställningsnätkod för onlinespel på nästan alla plattformar. Utvecklarna siktar på våren 2023 för denna uppdatering, och kommer att vara tillgänglig på alla plattformar förutom Nintendo Switch (på grund av tekniska begränsningar, enligt utvecklarna).

Du kan se genom panelen Twitch-arkivvideo här. Det börjar vid 4:40:10 och varar i över 30 minuter.

Leave a Comment