Elon Musk sa till den 76-årige pappan Errol att “håll käften” i ett sms efter att han sa att han inte var stolt över sin son.

Errol Musk (till vänster), far till Elon Musk.Cyrus McCrimmon, Getty Images

  • Errol Musk sa att Elon skickade ett meddelande till honom där han sa att han skulle “håll käften” efter hans senaste kommentarer till media.

  • Elons pappa berättade för Daily Mail Australia att hans tre döttrar vägrade prata med honom “i dagar”.

  • Men han sa att han missförstod frågan och har varit stolt över Elon “sedan dagen han föddes.”

Errol Musk sa att han fick ett sms från Elon där han sa att han skulle “håll käften” efter att han sa att han inte var det Han är stolt över sin son.

i intervjun Daily Mail AustralienMusk sa att han missförstod frågan i en nyligen australiensisk radiointervju och svarade “nej” på frågan om han var stolt över Elon.

“Jag märkte inte riktigt hans fråga om stolthet. Det var inte förrän jag lyssnade på inspelningen som jag förstod”, säger han till tidningen.

“Om du frågar någon förälder om de är stolta över sitt barn, är du stolt över dem från den dag de föddes.”

Ändå sa Musk att hans tre döttrar – Alexandra, Asha och Tosca – inte hade pratat på dagarna efter hans kommentarer på australisk radio.

“Elon vet att det inte är sant, så han blir aldrig arg på det. Han bara skrattar åt sånt där,” sa Musk.

Hon berättade för Daily Mail att Elon skickade ett sms till henne efter hennes kommentarer som löd: “Pappa, pressen slår dig som en tjuv, så snälla håll käften.”

I en 20-minuters radiointervju sa Musk om sina barn, “De har sett mycket och vi har gjort mycket tillsammans, men Elon överskred faktiskt verkligen målet.”

Trots framgångarna med Tesla och SpaceX sa Musk att hans son “inte var så glad som han ville eftersom han “känns som att han ligger efter schemat” med sina företag.

Elon Musk stäms av Twitter efter att ha backat från en affär på 44 miljarder dollar men stämt plattformen. Ärendet planeras att granskas i oktober i en domstol i Delaware.

Läs originalartikeln Business Insider

Leave a Comment