En brasiliansk modell dödades och en 16-årig pojke dödades (video)

Ny övervakningsvideo visar det skrämmande ögonblicket då en brasiliansk modell körde över en 16-årig pojke och slog av en del av hans ben.

Bilder tagna från en bostadsrätt tvärs över gatan från Rio de Janeiros strand i Barra de Tijuca-distriktet i Rio de Janeiro visar att Joao Cardim korsade gatan med sin mamma Mariana Cardim i lördags.

Joao Cardim faller på trottoaren när Bruno Krupp plötsligt slår in sin motorcykel i tonåringen och slår honom på benet.

Krupp, som inte har motorcykelkörkort, fortsätter att tävla nerför gatan och kraschar vid ett tillfälle mot marken.

Varning grafiskt innehåll

Övervakningsvideo som släpptes på fredagen visar ögonblicket som den brasilianska modellen Bruno Krupp (bilden) körde över 16-årige Joao Cardim i Rio de Janeiro på lördagskvällen. Cardim dog den natten på ett lokalt sjukhus. 25-årige Krupp åtalas nu för mord. I onsdags opererades han för ett frakturerat labrum och kallade händelsen för en “olycka”.

16-årige brasilianaren Joao Cardim (höger) gick med sin mamma Mariana Cardim (till vänster) på stranden i stadsdelen Barra de Tijuca i Rio de Janeiro i lördags kväll när han blev överkörd av brasilianaren Bruno Krupp.  En modell som körde motorcykel utan tillstånd.  Tonåringen förlorade en del av benet i olyckan och fördes till ett lokalt sjukhus, där han dog.

16-årige brasilianaren Joao Cardim (höger) gick med sin mamma Mariana Cardim (till vänster) på stranden i stadsdelen Barra de Tijuca i Rio de Janeiro i lördags kväll när han blev överkörd av brasilianaren Bruno Krupp. En modell som körde motorcykel utan tillstånd. Tonåringen förlorade en del av benet i olyckan och fördes till ett lokalt sjukhus, där han dog.

En stillbild från en övervakningskameravideo visar ögonblicket när Joao Cardim springer nerför trottoaren innan han blir påkörd av en motorcykel som körs av den brasilianska modellen Bruno Krupp, en otillåten förare.

En stillbild från en övervakningskameravideo visar ögonblicket när Joao Cardim springer nerför trottoaren innan han blir påkörd av en motorcykel som körs av den brasilianska modellen Bruno Krupp, en otillåten förare.

Olyckan gjorde att en del av Joao Cardims vänstra ben togs bort och avlägsnades från gräsmattan vid ingången till stranden där han och hans mamma hade planerat att gå innan de återvände hem för att delta i en födelsedagsfest.

Kardim fördes i hast till Lourenco Jorge kommunala sjukhus, där han dog kort därefter.

Croup överfördes till samma sjukvårdsinrättning och skrevs ut på söndagen.

Den sociala media-influensaren lades dock in på ett sjukhus i Rio de Janeiro-distriktet i Meyer på onsdagen för operation och greps efter att en domare utfärdat en arresteringsorder som anklagar honom för mord.

João Cardim, 16, från Brasilien, fångades på kamera när han gick med sin mamma, Mariana Cardim, innan han blev påkörd av den fortkörande motorcykelföraren Bruno Krupp.

João Cardim, 16, från Brasilien, fångades på kamera när han gick med sin mamma, Mariana Cardim, innan han blev påkörd av den fortkörande motorcykelföraren Bruno Krupp.

Foto tagen från ett videouttalande som släpptes av den brasilianska modellen Bruno Krupp ögonblick innan han opererades på ett sjukhus i Rio de Janeiro i onsdags.  Krupp körde på sin motorcykel utan körkort och träffade 16-årige Joao Cardim, som dog på sjukhus efter olyckan i lördags.

Foto tagen från ett videouttalande som släpptes av den brasilianska modellen Bruno Krupp ögonblick innan han opererades på ett sjukhus i Rio de Janeiro i onsdags. Krupp körde på sin motorcykel utan körkort och träffade 16-årige Joao Cardim, som dog på sjukhus efter olyckan i lördags. “Jag drack inte, jag drack inte, det var en olycka, killar,” sa han

Krupp, som opererades för att reparera ett trasigt labrum, släppte ett videoutlåtande från sin sjukhussäng före operationen och sa att det var en “olycka” från hans sida och att han misshandlades av medicinsk personal på Lourenco Jorge Municipal Hospital. Han väntade på behandling.

“De tog mig iväg i en ambulans, jag rymde inte från sjukhuset, jag rymde inte från läkarna”, sa Krupp på portugisiska. “Jag höll på att dö på sjukhuset, personalen behandlade mig illa, de slog mig på en bår i korridoren, de kallade mig en mördare, som om jag hade gjort något fel.”

Modellen förnekade rykten om att hon skadades när hon körde motorcykel.

“Jag drack inte, jag drog inte. Det var en olycka, killar,” sa Krupp.

Krupp stoppades av trafikpolisen tre dagar före dödsolyckan. Han vägrade ett alkomtest och åtalades för att ha cyklat utan körkort och kört utan registreringsskylt.

Invånare och poliser omger motorcykeln som den brasilianska modellen Bruno Krupp körde på efter att den kraschade och dödade tonåringen i Rio de Janeiro i lördags.  Det brasilianska nätverket TV Globo rapporterade på torsdagen att Krupp hade klarat vägprovet som krävs för att få ett motorcykelkort.

Invånare och poliser omger motorcykeln som den brasilianska modellen Bruno Krupp körde på efter att den kraschade och dödade tonåringen i Rio de Janeiro i lördags. Det brasilianska nätverket TV Globo rapporterade på torsdagen att Krupp hade klarat vägprovet som krävs för att få ett motorcykelkort.

En CCTV-bild som släpptes på fredagen visar en folkmassa som omger 16-årige Joao Cardim efter att han blev påkörd av en motorcykel som kördes av den brasilianska modellen Bruno Krupp i lördags.

En CCTV-bild som släpptes på fredagen visar en folkmassa som omger 16-årige Joao Cardim efter att han blev påkörd av en motorcykel som kördes av den brasilianska modellen Bruno Krupp i lördags.

Han köpte motorcykeln i maj, men klarade ett vägtest, rapporterade den brasilianska tv-stationen TV Globo.

Innan operationen i onsdags berättade Krupp för sin advokat, William Pena, att motorcykelns bromsar misslyckades när han närmade sig Cardim.

“Det var inget bedrägeri. Ingen lämnar huset för att köra över någon, sa Pena till reportrar på torsdagen. “Åh, jag ska stöta på någon i hörnet.” Det finns en viss överdrift i allt de publicerar.”

Men Krupp sägs ha färdats i hastigheter över 90 mph innan han träffade tonåringen.

Säkerhetskameror placerade i flera företag längs Lucio Costa Avenue visade fortkörning i vänster körfält.

“Han är känd för att tillbringa varje helg här. De här bullriga motorcyklarna flyger hit, ibland passerar de här, och när vi tittar är de redan långt borta, säger den anställde i montern, som såg olyckan i lördags, till Globo.

Leave a Comment