En tonåring är på väg att bli den yngsta piloten som flyger solo runt om i världen

Så jag började den 23 mars i Bulgarien eftersom min huvudsponsor är baserad där ser jag. därifrån. Jag flög till Sicilien och Kreta, sedan hela vägen över Afrika till Sydkorea. Jag jobbade ganska jävla hårt för att fylla på bränsletankar till planet så att jag sedan kunde flyga från Japan till USA. till Irland. Och så gjorde jag. Det var min längsta flygning över Stilla havet. Klockan var ungefär 10. Jag övernattade på Attu Island, som är obebodd. Sen nästa dag flög jag till Shemia och Adak och sedan till Dutch Harbor. Välkommen min vän. Ja, och jag tror att Matt kommer hit och visar tonåringar vad som kan göras genom att flyga solo runt världen, eftersom han är den yngsta personen att göra det. Vi hoppas att vi inspirerar många fler av våra ungdomar att jaga sina drömmar och förverkliga dem. Så jag försöker visa att unga människor kan göra skillnad. Jag behöver inte vara 18 för att göra något speciellt. Arbeta bara mot dina drömmar så kommer de att gå i uppfyllelse. Du måste vänta på dem. Om du fortsätter att vänta är det så småningom för sent. Arbeta bara mot dem så kan du förverkliga dina drömmar

En tonåring är på väg att bli den yngsta piloten som flyger solo runt om i världen

17-årige piloten Mac Rutherford är på en resa för att bli den yngsta personen som flyger solo runt världen i ett ultralätt flygplan.” Så jag började den 23 mars i Bulgarien eftersom min huvudsponsor, ICDSoft, är baserad där. Därifrån Jag flög till Sicilien och Kreta, sedan hela vägen i Afrika”, förklarade Rutherford. Rutherford blev den yngsta piloten i världen när hon var bara 15 år gammal. Nu följer hon i fotspåren på sin äldre syster, som blev den yngsta kvinnan att flyga jorden runt vid 19 års ålder. Se videon ovan för att lära dig mer.

17-årige piloten Mac Rutherford är på en resa för att bli den yngsta personen som flyger solo runt världen i ett ultralätt flygplan.

“Så jag började den 23 mars i Bulgarien eftersom min huvudsponsor, ICDSoft, är baserad där. Därifrån flög jag till Sicilien och Kreta, sedan hela vägen till Afrika,” förklarade Rutherford.

Rutherford blev den yngsta piloten i världen när han bara var 15 år gammal.

Nu går hon i sin storasysters fotspår, som blev den yngsta kvinnan att flyga jorden runt vid 19 års ålder.

Se videon ovan för att se mer


Leave a Comment