Ett fan ägnar sex år åt att göra om ett aldrig släppt Warcraft-spel

gif: Blizzard / DerSilver83 / Kotaku

För flera år sedan släpptes den aldrig officiellt Warcraft Ett peka-och-klicka-äventyrsspel utvecklat av Blizzard i slutet av 90-talet har läckt ut online. Även om spelet var helt spelbart då, dess scener var av låg kvalitet, kraftigt komprimerade, inte perfekt synkroniserade med ljudet, och några saknades helt enkelt i läckan. Nu, efter år av arbete med det, har någon gjort om alla mellansekvenser, fixat dem och gjort det lättare att uppleva den här biten av videospelshistoria.

Som noterat Indie Retro Nyheter och PC-spelarelera DerSilver83 kom precis ut Slutförd version 1.0 WACRP (Warcraft Adventures Cutscenes Remastrat projekt). Moden innehåller 20 helt redigerade scener, inklusive två som faktiskt inte var närvarande i den första läckan, men som senare dök upp via en annan DVD-läcka.

Du kan se ett exempel på hur det här läget ser ut och dess förbättrade scener i videon nedan:

DerSilver83 / Blizzard

Enligt modder- och projektwebbplatsen har det lagts ner mycket arbete på den här utgåvan. DerSilver83 verkar ha tagit bort alla komprimeringsartefakter manuellt från alla scener. Moddern använde också Photoshop för att fånga hela materialet och tillgångarna, ruta för ruta. Kontinuitetsproblem fixades också och flera nya övergångsscener skapades helt från grunden. Allt ljud synkroniserades också och nu körs allt med rätt 12fps.

Som sagt, DerSilver83 säger att de har arbetat med denna mod i ungefär sex år, och den senaste 1.0-versionen representerar slutet på projektet. De förklarade i ett inlägg den 31 juli att de hade gjort allt de kunde “inom en rimlig tidsram” och var nöjda med slutresultatet.

“Jag vill minnas det här projektet som något roligt innan det förvandlas till någon form av börda,” sa DerSilver83. på projektplatsen. “Så det är det. Den slutliga utgåvan av mitt Cutscenes Remaster Project och jag hoppas att alla som använder det njuter av det lika mycket som jag. Jag har alltid velat göra en meningsfull mod för ett spel jag älskar, och jag kan äntligen säga att jag har gjort det (eller åtminstone försökt).

To actually play this, you’ll need to do some searching around the internet to find the appropriate files needed to play the full game, Eftersom denna mod endast innehåller omgjorda scener och ingenting annat.

Under tiden kan du läsa mer Warcraft: Lord of the Clans med hjälp av Det här är fantastiska nyheter Från vår alldeles egna Luke Plunkett.

Leave a Comment