Family Night Recap: Packers Romeo Doubs lyser igen

De Green Bay Packers Fredagen fyllde Lambeau Field med mer än 50 000 fans då många Cheeseheads fick sin första titt på 2022 års lag. Laget verkar ha undvikit en större skada, det bästa som kunde hända på någon träning i augusti, men det betyder inte att allt var sött.

Huvudtränaren Matt Lafleur var inte nöjd med lagets kondition efter träningen och hävdade att spelarna var “fast” till slutet. Detta ledde till att LaFlore avslutade träningen några minuter för tidigt, vilket avbröt lagets liveträfflagsperiod.

Ändå fanns det många höjdpunkter från Family Night, och den regionala sändningen innebar att fansen faktiskt kunde spela in och sända dessa pjäser, till skillnad från normal praxis. Och slutligen fick vi se pjäserna vi tidigare introducerades för via tweets från beatförfattare.

Det gjordes inga ändringar i laguppställningen förrän familjekvällen, förutom ytterspelaren Randy Ramsey. Ramsey kom nyligen tillbaka från en säsongsavslutande fotledsskada som kostade honom säsongen 2021 och kunde inte genomföra ett fysiskt träningsläger. Running back Patrick Taylor (höft), running back Keelyn Hill (knä), mottagare Christian Watson (PUP, knä), mottagare Malik Taylor (axel), mottagare Osirus Mitchell (quad), tight end Robert Tonian (PUP, knä), tackling David Bakhtiar (PUP, knä), offensive lineman Elton Jenkins (PUP, knä), offensive lineman Cole Schneider (ankel) och cornerback Casean Nixon (NFI, ljumskar) var kvar på träningen.

bakfält

Att kunna se fyrafaldiga MVP-quarterbacken Aaron Rodgers är alltid en händelse, men en av de framstående på Family Night var backup-quarterbacken Jordan Love, som är inne på sin tredje säsong med laget. Love startade spänningen när han slog Rodgers med ett skott i nätet.

Loves koppling till den sjunde omgångens rookie Samory Toure, som har arbetat med backup-team hela säsongen, var uppenbar tidigt. Efter träningen sa huvudtränaren Matt LaFlore: “Det var ganska imponerande [Love]Han kunde sätta ihop de sista träningarna. Tidigare i veckan sa LaFlore att Love hade den bästa praxisen i sin karriär med Packers. Med försäsongen som börjar nästa vecka, Rodgers sannolikt inte kommer att spela och bara en quarterback på spellistan, kommer Love att ha gott om möjligheter att producera kvalitetsfilm i sommar.

Med Taylor fortfarande som back, glänste den undraftade rookien BJ Baylor. Om Taylor och Hill fortfarande är borta före vecka 1, finns det en god chans att Packers sista prospektplats kommer att falla till antingen Baylor eller Tyler Goodson. Spelare som kan ha varit eftertanke för en vecka sedan Men de är i allvarlig strid för att knäcka listan som den ser ut idag.

Denna offseason sa den nya offensiva koordinatorn Adam Stanavich att han ville värva Aaron Jones och AJ Dillon, lagets kanske två bästa offensiva linjemän. På planen tillsammans mer 2022. Vi tittade på det i minst en snap när Jones körde planet från en extern mottagare och Dillon var hans ledande blockerare ut från backfältet på omkretsen. Om pjäsen ser bekant ut beror det på att Packers körde den runt samma längdmärke Minnesota Vikings förra säsongen.

Mottagare/Tight Ends

romeo dubbar Ja, Romeo Dubs. Han gjorde det igen.

Bredmottagaren i fjärde omgången gör varje enskild träning, till den punkt där han var den första spelaren som nämndes på Family Night. Alla är exalterade över Nevada-produkten och det förändras inte efter hans framträdande ikväll.

Dubs, tillsammans med Allen Lazard, Sammy Watkins och Juwan Winfrey, fick tidiga blickar på “Condition” som en extern mottagare. Isaiah Deguara, tillsammans med Lazard, Randall Cobb, Doubs och Amaro Rodgers såg ut som slotmottagare tidigt. Sändaren noterade att Lazard, som är listad på 227 pund, har sjunkit till 220 pund den här säsongen.

nära deguara och Tyler Davis Det är inte förvånande att det användes som den primära passagen i den första raden. Davies och Marcedes Lewis var lagets främsta scrum-halva, medan DeGuara och Dominique Daphne spelade bollen, delad eller som ytterbackar. Det såg ut som att laget spelade fler backar på den här träningen än vad de brukade göra förra säsongen.

offensiv linje

Josh Nijman, John Runyan Jr., Josh Myers, Jake Hanson och Royce Newman (från vänster till höger) var den “startande” enheten på offensiven idag. Under den andra halvan av träningen tittade rookie fjärde-rounder Zach Thome på höger tackling, som sköt Newman inuti till höger guard och satte Hanson på den andra strängen. Det är ungefär i nivå med banan, eftersom de två laguppställningarna är vad laget har tränat med den här veckan, eftersom andraårstacklingen Cole Van Leenen inte verkar vara det rätta tacklingsjobbet.

Rookien i tredje omgången Sean Ryan kämpade för en del som andra strängare idag, vilket fick laget att begrava honom på djupdiagrammet. Som andralagets högergarde gav han upp flera tryck och uppmanades att göra flera samtal. Överlag fick försvaret det bästa av offensiven, även om Nijman och Runyan hade bra dagar.

försvarslinje

Defensivt gick laget igenom olika formationer under träningen. Ett 3-4 och nickelset väntades, men Penny formation Det ser ut som att det är här för att stanna, och laget har använt flera tryckpaket som sätter den inre linjen vid scrimmagelinjen.

Lagets startförsvarslinje i ett 3-4-försvar var Dean Lowry, Kenny Clark (näsa) och Jarran Reed, Devonte White och Clark. några Viker sig i slutet och TJ Slaton tittar på nästacklingen. Senast Clarke såg bilderna var när Slaton var vid näsan. När laget var i nickel spelade Reed, Clark, Lowry och Slaton inne med “etorna”.

White hade en fantastisk dag med sin nya rookie Ryan. Rogers noterade på onsdagen att ibland när “Lamporna tänds“Vissa spelare tar steget upp till den här punkten. Inför mer än 50 000 fans hade förstaomgångsvalet sin bästa praxis för sommaren, Enligt Andy Herman från Packer Report.

linjeassistenter

På ytterlinjebacken såg Jonathan Garvin och La’Darius Hamilton flest knäppningar bakom startarna Rashaan Gary och Preston Smith. Detta är lite av en förändring av takten, eftersom Tip Galeai tills nyligen var före Garvin på djupdiagrammet.

Linebacker var kanske den tråkigaste positionen när det gäller spelardeltagande, eftersom De’Vondre Campbell och Kaye Walker tog nästan alla lagets snaps. Campbell var lagets ensamma linebacker i penny sets och spelade även Mike linebacker när Walker gick till raden av scrimmage i presspaket. Walker kommer att vara den stora kropp som öppnar fallet för Campbell, inte tvärtom.

sekundär

Hörnpositionen gav oss i stort sett vad vi förväntade oss. Jaire Alexander och Eric Stokes var lagets startande ytterhörnor, medan Rasul Douglas kom från bänken för att spela spelautomaten i underpaket. Senare i praktiken såg Shemar Jean-Charles ut som både utvändig cornerback och slotback, medan Rico Gafford också tog över som ytterhörnback.

Casen Nixon, som var lagets nummer 4 cornerback innan han drabbades av en ljumskskada i lägret, borde vara tillbaka snart, vilket borde vara en bra ribba för Jean-Charles och Gafford. Laget kunde behålla sex hörnbackar på spellistan eftersom Nixon och Gafford har bidragit avsevärt i speciallag, men det är inte givet.

Den enda rädsla för skador idag var att börja säkerhets-Darnell Savage på väg ner. Enligt ESPN:s Rob DemowskiSavage hade is lindad runt sitt högra lår efter att han kördes av planen. Vid pressen efter träningen sa LaFleur att han inte trodde att Savage hade en allvarlig skada och att Savage “inte verkade alltför upprörd över det.”

Något oväntat ersatte det tidigare draftvalet Vernon Scott Savage. Sean Davis, som plockades upp av Packers förra lågsäsongen, har fått de flesta av lagets tredje säkerhetsblickar vid denna tidpunkt under sommaren. Precis som cornerback kommer det att vara viktigt att spela nummer på säkerhet – fyra eller fem – att hålla reda på på 53-mannalistan. Savage, startande Adrian Amos, Scott, Davis, speciallags tight-end Dallin Levitt och speciallags draftval Tarik Carpenter har alla en chans att stanna kvar på vecka 1-listan.

specialteam

Om du inte vill höra dåliga nyheter, stäng sidan nu.

Puntlaget såg inte bra ut idag. I början av augusti var det fler dåliga skott och straffar än du någonsin skulle vilja se. Lagets ledande snapper var ännu en gång Jack Coco, en fri agent som inte var draftad efter träningen i maj. Rookien Gabe Brkic, som “startar” istället för skadade Crosby, hade också ett tufft spel.

Den goda nyheten är att återvändarna såg skarpa ut idag och de flesta kom tillbaka rena. Dubs, Rodgers och Ishmael Hyman såg tillbaka på ett punt, och Rodgers hade en fin retur där han spurtade till bollen för att göra mål.

Leave a Comment