Förutom 10T har OnePlus en annan telefon tyst listad hos onlineåterförsäljaren

OnePlus 10T Med sin supersnabba 125W SuperVooc-laddare (0 till 100 % på 20 minuter) upplåst och inte levererad förrän den 7 september i USA, men väldigt tyst, har OnePlus avslöjat ytterligare en telefon, även om den inte kommer att finnas tillgänglig i USA. , åtminstone inte än. Android auktoritet Hittade OnePlus Nord N20 SE listad Online återförsäljare AliExpress webbplats.
Telefonen kommer att skickas till USA och leverans förväntas börja den 29 september. Men låt oss gå vidare till de tillgängliga funktionerna i denna oväntade enhet. Med en två år gammal MediaTek Helio G35-chipset är det helt klart att detta är en lågpristelefon, även om den har en grundläggande bakre kamera som stöds av en 50-megapixelsensor. Det finns också en 2-megapixel djupsensor och ett stort 5 000 mAh batteri som laddas upp till 33W. Med denna laddningshastighet kommer användarna att kunna gå från 0 % till 50 % på 30 minuter.

Den bakre kameran kommer att drivas av AI och kommer att inkludera en bokeh-effekt för porträtt tillsammans med andra skönhetseffekter och filter.

OnePlus Nord N20 SE har en 6,56-tums LCD-skärm, ansiktsupplåsning, en sidomonterad fingeravtrycksläsare, en 8-megapixel framåtvänd kamera för selfies och videochatt och en MicroSD-kortplats med 1 TB kapacitet. Färgalternativen är blå och svart.

Priset på modellen konfigurerad med 4 GB minne och 64 GB minne är 199,99 $ före rabatten. Beställningar kommer att accepteras från och med den 8 augusti (nästa måndag), men leveranser från staten, som tidigare nämnts, kommer inte att starta förrän i slutet av nästa månad, vilket indikerar att telefonen kommer att vara tillgänglig först i andra regioner, såsom Europa. Faktum är att ett foto av EU-versionen av lådans innehåll visar att köpare på kontinenten kommer att få enheten, en laddare och ett genomskinligt telefonfodral.

Utnyttja dessa erbjudanden för OnePlus 10T

tillbaka i april OnePlus lanserade Nord N20 5G och den nya telefonen verkar vara en nedgraderad version av den enheten som drevs av Snapdragon 695 5G-chipset. Denna modell hade en 6,4-tums AMOLED-skärm med FHD+-upplösning och en trippel kamerauppsättning på baksidan som inkluderade en primärkamera med en 64-megapixelsensor. Ett 4500 mAh batteri håller lamporna igång på 33W.

Leave a Comment