Galaxy Z Fold 4 och Flip 4 visar displayvikningen i livebilder

Bara några dagar från debuten av Galaxy Z Fold 4 och Flip 4 har Samsungs nya hopfällbara enheter läckt ut i verkliga bilder som visar nya färgalternativ, veck på skärmen och mer.

Noh_tech Ett parti bilder lades upp på Twitter idag som visar Galaxy Z Fold 4 och Galaxy Z Flip 4 Vad har du i handen? ser ut som Som transportörsanställd. Bilderna visar Fold 4 i en blågrå färg, medan Flip 4 är en blå färgvariant.

Med Flip 4 har denna läcka egentligen inga överraskningar. Metallbitarna runt gångjärnet verkar tunnare och kanterna ser något plattare ut jämfört med Flip 3. Men förutom det är det samma design.

Samtidigt är Fold 4 lite mer intressant. Gångjärnsområdet ser ut mycket Det finns en mindre bredvid den externa skärmen och som det ryktas lite Bredare i handen, men svårt att säga utan jämförelse. På insidan kan vi se kameran under skärmen, men det är svårt att säga om något har förändrats från Fold 3 med skärmen avstängd.

Det största vi kan se från båda dessa bildgallerier är displayvecken på Fold 4 och Flip 4. i båda enheterna, som rykten, verkar rynkan något mindre och mindre märkbar. detta skulle kunna Bara för att dessa enheter är nya, men det har ryktats om att Samsung ska krympa vecket i år.

Samsung Galaxy Z Fold 4 och Flip 4 kommer att presenteras den 10 augusti Bokningarna är öppna nu Upp till $200 i ytterligare kredit på företagets webbplats.

Mer om Samsung:

FTC: Vi använder automatiska affiliate-länkar för att generera intäkter. Mer.


Kolla in 9to5Google på YouTube för fler nyheter:

Leave a Comment