Jättarnas Marcus McKettan kördes av planen under kollisionen

Observationer början Fredag ​​på Giants träningsläger.

Säkra före det osäkra

De kallade det en blå-vit sammandrabbning fredag ​​kväll på MetLife Stadium, men inga direktträffar tilläts av Giants första och andra lag. Det var ett bra drag av förstaårstränaren Brian Daboll. Ibland kan skärmytslingarna bli överhettade, med spelare som är alltför intresserade av att slå någon. Att minska risken för skador var vägen att gå.

Daniel suckar

Adoree Jackson var tvungen att vända den första passningen Daniel Jones kastade i lagperioden till en sexa. Det blev bara lite bättre efter det för Jones då han kämpade för att hitta öppna mål och var under för mycket press och tvingades sträcka på den och springa för ofta.

Jag fick upp ögonen

På tredje och 8 fick defensiv koordinator Wink Martindale rookien LB Kayvon Thibodeaux förlora täckning på en passning från Jones till rookien Van Dale Robinson på 28 yards. Har en känsla av att det inte kommer att vara normen den här säsongen.

Thibodeau har visat explosiv sprängning som en passrusher hela sommaren, och han begick flera straffar – en på Lt Andrew Thomas – i scrimmage.

medicinsk slutsats

Giants rookie offensiv linjeman Marcus McKettan är åsidosatt under Giants’ Blue-White clash.
Robert Szabo

Rookie OL Marcus McKettan, ett val i femte omgången från North Carolina, blockerade pass och tvingades flytta ner på fältet.

Det har varit en svår övergång för nya TE Ricky Seals-Jones, som missade sin sjätte raka träning.

WR David Sills V arbetade vid sidlinjen, liksom nyförvärvade DB Nate Meadors. CB Rodarius Williams och WR Robert Foster tränade inte heller. Adoree’ Jackson verkade krampa under den förlängda körningen.

Leave a Comment