Jimmy Fallon kör F-150 Lightning, Bronco Raptor, Mustang Shelby

Komikern Jimmy Fallon stannade till vid Rouge Electric Vehicle Center i Dearborn på fredagseftermiddagen för att umgås med Fords vd Jim Farley och fabriksarbetare som bygger den helelektriska F-150 Lightning pickupen, rapporterade Free Press.

“The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”-värden tillbringade nästan en timme med att turnera i den nya fabriken med Farley och fabrikschefen Corey Williams och Fallon Gates, en specialist inom tillverkningskommunikation som gör rundturer.

“Jag är inte säker på vem som gillade besöket mest, personalen på Rouge Electric Vehicle Center eller Jimmy Fallon,” sa Fallon Gates, som hade sitt eget väldigt roliga ögonblick när han presenterade kändisgästen. “Alla log. Jimmy sa att turnén verkligen fick honom att göra.”

Jimmy Fallon gjorde flera stopp i tunnelbanan Detroit; Det var bara en, sa Ford.

Arbetarna på fabriken hejade på skådespelaren, som spelade i “Saturday Night Live”, samt Chris Farley, Jim Farleys bortgångne kusin.

De samlades för att fota med programledaren och många bad vd:n ta bilder med de anställdas mobiltelefoner så snabbt som möjligt.

Fabriksarbetarna skrek “Vi älskar dig” och Fallon skrek tillbaka.

TV-värden, som ägnade tid åt att diskutera den ökända “Frankie” i sin talkshow, stannade till på platsen för att träffa arbetare som lastade den enorma främre bagageluckan i en pickup.

Mer:En pinnefigur kommer att befria dig från F-150 Lightning Frunk

Mer:Dwayne Johnson kallar Fords fabriksarbetare för “klockslagningsmästare”

Fallon twittrade en video där han sjöng “Junk in my Frunk” den 21 maj.

På fredagen visade han UAW-anställda bilder på sin gamla F-150 och pratade om lastbilar, lastbilar, lastbilar.

Ford bekräftade rapporter om eftermiddagens händelse till Free Press.

Farley och Fallons hjärtevärmande återförening kommer en vecka efter att Ford rapporterade andra kvartalets justerade vinst på 3,7 miljarder dollar, vilket slog branschens förväntningar. Blixten spelar en nyckelroll i Fords strategi.

Leave a Comment