Khloe Kardashian och Private Equity Investor split

Khloe Kardashian & Tristan Thompson Welcome Baby #2

slutade mellan Khloe Kardashian Och hennes hemliga man.

De kardashians Stjärnan har inte längre ett förhållande med den private equity-investerare hon började dejta tidigare i år, bekräftade en källa för E! Nyheter om 6 augusti. Nyheten kommer kort efter ankomsten av Khloe och hennes tidigare ex-pojkvän Tristan ThompsonS Andra barnet, en pojkegenom ett surrogat.

Good American-grundarens relation med investeraren, som aldrig har namngivits, “bleknade långsamt under de senaste veckorna”, sa källan.

Under tiden “njuter hon av sin ensamhet och fokuserar bara på att vara mamma och hennes arbete”, tillade insidern. “Och hon är öppen för att hitta kärleken igen om rätt person kommer in i hennes liv, men just nu är hon verkligen glad. Hon letar inte och hon har inte bråttom.”

i juni, E! Nyheter bekräftade att Khloe dejtade en investeraresom presenterade honom genom sin syster, Kim KardashianPå middag för några veckor sedan. I juli, En andra källa berättade för E! Nyheter att medan Khloé och hennes nya man har gått på några dejter, och att även om hon är “verkligen väldigt öppen för att dejta”, så “pressar hon inte på någonting”.

Leave a Comment