Kim Kardashian och Pete Davidson skildes efter nio månaders dejting – The Hollywood Reporter

Kim Kardashian och Pete Davidson De bröt upp efter nio månaders dejting. Hollywood Reporter lärt mig.

Stjärnorna, som först kopplades ihop som ett par i oktober 2021, splittrades i godo den här veckan och citerade avstånd och scheman som orsaken till splittringen, enligt en insider som är bekant med förhållandet.

Kardashian var värd Saturday Night Live i oktober, där hon och Pete, då en skådespelare i NBC-komediserien, delade Kyss på skärmen. Medierapporter om en romans började senare samma månad efter att de fotograferades med hand i Knott’s Berry Farm temapark i Buena Park, Kalifornien.

De dök upp på röda mattan för första gången som ett par vid Vita Husets Correspondents Association Dinner 2022 i slutet av april.

Kardashian, vem ansökte om skilsmässa från Kanye West förra året och delar fyra barn med rapparen, diskuterade hennes förhållande med Davidson besök föreställningen ikväll i juni. Då berättade hon för programledaren Jimmy Fallon att hennes dåvarande pojkvän, som Den är signerad SNL I maj, efter åtta säsonger, hjälpte det honom att bättre förstå seriens berömda alumner.

“Jag måste vara ärlig: jag hade ingen aning om att det var du”, erkände han för Fallon då. “Även om en månad [my SNL hosting gig]Jag var på middag Will Ferrell Han satt bredvid mig – programmet hade precis sänts när jag var – och han nämnde att han hade sett den. Och jag var bokstavligen tvungen att sms:a Pete och säga: “Vänta, det var Will Ferrell SNL? Och jag skämdes väldigt mycket.”

Representanter för de två stjärnorna svarade inte omedelbart på förfrågningar om kommentarer.

Chris Gardner bidrog med rapportering.

Leave a Comment