Komplett Fitbit-stöd för överföring av musikfiler från PC

Om du äger en Fitbit Versa, Versa 2 eller Ionic kommer du snart inte att kunna överföra musik från din dator till din Fitbit-enhet. I Supportsida Synlig förbi 9 till 5 GoogleFitbit säger att det avvecklar Fitbit Connect-appen, vilket ger dig bara två sätt att ladda ner musik till din enhet: en betalprenumeration på Pandora eller Deezer.

Fitbit Connect är en kompletterande app för Mac- och Windows-datorer som låter dig synkronisera träningsdata mellan enheter och streama musik till äldre Fitbit-enheter. Fitbit fasar långsamt ut programvaran till förmån för sin mobilapp eftersom den inte längre rekommenderar användare att ladda ner den. på dess inställningssida.

Men utan tillgång till Connect finns det inget sätt att ladda ner musik till din Fitbit utan ett betalabonnemang Pandora eller Deezer. På sin supportsida säger Fitbit att “du kan vara berättigad till en 90-dagars provperiod” av båda tjänsterna, vilket kostar $9,99/månad för Deezer Premium eller $4,99/månad för Pandora Plus efter att provperioden är slut.

Denna förändring kommer dock inte att påverka nyare Fitbit-modeller, eftersom de inte har möjlighet att överföra filer mellan din dator och en Fitbit-enhet (enheter som Versa 3 och Sense låter dig redan bara ladda ner musik via Deezer eller Pandora). Om du äger en äldre Fitbit som har möjlighet att lagra musik, har du fortfarande tillgång till musikfilerna du har på din Fitbit-enhet just nu – du kommer helt enkelt inte att kunna ladda ner ytterligare låtar utan Pandora eller Deezer. Deadline i oktober.

Många användare använder Fitbit-enheter för att spåra musiken de spelar på sin smartphone, oavsett om det är att streama musik via Spotify eller lyssna på låtar som redan laddats ner på sin telefon. Men ändå kan tillgång till lokala musikfiler vara användbar om du lyssnar på musik offline eller vill använda din Fitbit utan en smartphone.

Även om Fitbit inte förklarar varför det blir av med Fitbit Connect, är det möjligt att det helt enkelt inte finns tillräckligt med efterfrågan för att hålla tjänsten igång. Google (Fitbits moderbolag) svarade inte omedelbart på kantenKommentarsbegäran.

Leave a Comment