Kvinnan som kollapsade efter en Kenny Chesney-konsert på Empower Field på Mile High Stadium har identifierats

Myndigheterna i Colorado har identifierat kvinnan som dog efter en Kenny Chesney-konsert i Denver.

Jimmy Goodman, 48, Han dog till följd av att han ramlade från rulltrappan på Empower Field på Mile High Stadium i Denver, Colo. den 30 juli kl. 23.00.

Polisen säger att Goodman satt på räcket innan han föll. Han dödförklarades på platsen.

Läkarens kontor i Denver bekräftade för The Post att Goodmans dödsorsak var flera skador med trubbiga krafter. Sättet för hans död ansågs vara en olycka.

Goodmans död gjorde countrysångerskan “förkrossad” när hon släppte ett uttalande efter den sorgliga nyheten.

“Jag blev förkrossad när jag hörde om förlusten av någon efter vår show”, avslöjade hitmakaren “American Kids”. Denver Post i uttalandet. Det kom så mycket glädje och hjärta från folket i Denver i går kväll – och det var hjärtskärande att höra.

Kenny Chesney sa att han var “förkrossad” efter att en kvinna dog efter hans konsert i Denver.
Getty bilder

“Livet är dyrbart. Att dela musik för oss samman och kärleken vi delar gör oss så mycket mer. Det finns inga ord för damen som kom för att dela denna kärlek. För förlusten av hans vänner och familj tycker jag synd om dem och för dem.”

Empower Field på Mile High, där Chesney framförde sin “Here and Now”-show, avgett ett uttalande Efter tragedin på Twitter.

“Våra djupaste sympatier går ut till de nära och kära till kvinnan som var inblandad i den tragiska händelsen som inträffade i slutet av lördagens konsert på Empower Field i Mile High”, heter det i uttalandet.

“Ingenting är viktigare än säkerheten för våra gäster och stadionförvaltningsbolaget är i kontakt med Denver Police Department när de utreder denna olyckliga situation.”

Goodmans död är det tredje dödliga fallet på stadion sedan 2015.

En kvinna har dött efter att ha fallit från en rulltrappa efter en Kenny Chesney-konsert på Empower Field vid Mile High i Denver, Colo.
En kvinna har dött efter att ha fallit från en rulltrappa efter en Kenny Chesney-konsert på Empower Field vid Mile High i Denver, Colo.
AP

Enligt CBS NewsFrancisco Morales föll en nivå när han försökte jaga ner sin hatt från 2015 som blåstes ur kurs av vinden.

Ett annat fan, Jason Coe, dog i oktober 2016 när flera historier kollapsade under ett Denver Broncos-spel. Coes familj stämde stadion och ölförsäljarna Saken löstes.

Leave a Comment