Lägret djupdiagram släppt

LATROBE, Pa. – Tränaren Mike Tomlin är inget om inte en kämpe för NFL-regler, så när ligan kräver att han skickar in ett djupdiagram, skickar han in ett djupdiagram. Och på grund av dess historia rekommenderas användarna av denna information och/eller de vars namn finns någonstans på den att behandla den som något meningslöst och något som Moses tog ner från berget ingraverat på stenplattor.

Så, utan vidare, här är Steelers djupdiagram för 2022, vilket inte borde förvåna någon som har uppmärksammat den här lågsäsongen, eller någon som har lärt sig hur Tomlin presterar den här tiden på året.

Naturligtvis är den viktigaste raden för dem som tar sig tid att lära sig om det den som listar kvartalen. Som det var efter det första snappet av de första OTAs i maj, är quarterbackarna följande: Mitch Trubisky, Mason Rudolph, Kenny Pickett och Chris Oladokun.

Så här går det med resten av positionerna i anfallet. Den offensiva startlinjen är listad från vänster till höger, Dan Moore Jr., Kevin Dotson eller Kendrick Green, Mason Cole, James Daniels och Chuks Okorafor. De startande breda mottagarna är Chase Claypool och Diontae Johnson; På tight end är det Pat Freiermuth; Back är Naji Harris och ytterback är Derek Watt.

Som vi såg i quarterbacklistan, är backuperna på varje position vanligtvis ordnade efter tjänstgöringsår, antingen i NFL eller med Steelers, eller ibland efter draftstatus.

Till exempel är Benny Snell (i sin fjärde säsong) bakom Harris på nr 2, och Anthony McFarland Jr. (i sin tredje säsong) är på nr 3. Det är därför till exempel säkerhetskopior listas baklänges. Johnson vid wide receiver är Anthony Miller (femteårsspelare), sedan Gunner Olszewski (fjärdeårsspelare), sedan Calvin Austin III (rookie men draftval) och sedan Tyler Snead (rookie men inte draftval).

Ett litet undantag kan hittas bland backup-mottagarna bakom Claypool, eftersom Cody White (andra) är nr 2, med Miller (femteårsspelare) nr 3, men eftersom Miller redan var listad som tippare. Med Johnson som primär backup är det vettigt att ha någon listad som primär backup till Claypool.

I försvaret inkluderar startbackarna Cam Heyward i defensiv tackling, Tyson Alualu vid nästackling och Larry Ogunjob i defensiv slutet. På linebacker är det antingen Devin Bush eller Robert Spillane på vänster inre linebacker och Myles Jack på höger tackling som starter; TJ Watt och Alex Highsmith är de yttre linjebackarna. Cam Sutton är starthögerbacken, Levi Wallace eller Ahkello Witherspoon i vänstra hörnet; Säkerhet är Terrell Edmunds och Minkah Fitzpatrick; Och nickeln är Arthur Maulett.

Om du letar efter anomalier när det gäller defensiv reservplacering, är Tre Norwood (andra) listad som nummer 2 gratissäkerheten och Myles Killebrew (sjunde årets spelare) är nr 3; James Pierre (tredjeårsspelare) är före Justin Lane (fjärdeårsspelare) som Suttons backup i högra hörnet.

Chris Boswell, Presley Harvin och Christian Kuntz är nr. 1 punters respektive long snappers; Och Olszewski är den primära kickoff- och puntåtervändaren, med Austin som primär backup på båda platserna.

Som Tomlin sa en gång, “Folk vill bygga djupdiagram den här tiden på året, så var det. De förändras.”

Leave a Comment