Mamma hävdar att “katten planerar att döda min bebis” med fotobomber

Fick katten ditt barn?

En kattförälder har blivit hysterisk på internet efter att hon filmade ögonblicket hennes svartsjuka kattunge planerade att döda sitt nyfödda barn. Taiki hater tab-video Dödsblicken har fått 1,2 miljoner visningar på TikTok eftersom tittarna fruktar för barnets säkerhet.

“Min första reaktion var bara rent skratt,” sa 19-åriga Grace Robinson till NeedToKnow.online om att fotobomba sin 12-åriga machiavelliska musfångare, Harvey.

Leicester, invånare i England, fick först veta om kattens ondskefulla tjuvsätt när det blixtrade till 48-åriga mamma Emma när hon tog en bild av sitt barnbarn, Emilia Bea Robinson.

“Harvey tittade bara på min mamma, vilket var roligt, så han tog ett foto”, mindes Grace. “Hela familjen kunde inte sluta skratta och efter att han var i bakgrunden (vilket var ganska ofta) och tittade, som alltid, tog vi en bild och delade den i familjegruppchatten.”

“Jag är faktiskt i tårar, jag har skrattat åt det här i ungefär 15 minuter”, sa en TikTok-kommentator, medan en annan skrev: “Den här katten är en släkting.”
@grace.robboxx /TikTok

Han laddade sedan upp de bästa bilderna till TikTok för hela världen för att beundra Harveys lustiga utseende.

Det resulterande montaget, med rubriken “POV: Your Cat Plans to Kill Your Baby”, börjar oskyldigt nog med att 1 månad gamla Emilia sover lugnt i sin spjälsäng. Han skär sedan illavarslande till en uppsättning grenar som delar sig från sidan som sysslar med olika aktiviteter medan Harvey blinkar med dolkar i bakgrunden.

På den sista bilden av Harvey som tittar på Emilia när hon sover, verkar hennes ögon glöda som zombiekatten från Stephen Kings skräckfilm Pet Sematary. Av en slump har katter nyligen klassificerats som en “invasiv främmande art”, till stor förtret för kattälskare överallt.

“Den sista bilden i videon är min favorit eftersom jag faktiskt inte märkte den i bakgrunden förrän bilden togs,” funderade Grace.

Leicesterboen fick först veta om kattens grymma stöld när den blixtrade över den 48-åriga mamman Emma när hon tog en bild på sitt barnbarn Emilia Bea Robinson.
Mannen från Leicester, England, fick först reda på kattens grymma stöld när den blixtrade över den 48-åriga mamman Emma medan hon tog en bild på sitt barnbarn Emilia Bea Robinson.
@grace.robboxx /TikTok

TikTok verkade dela Graces känslor om det påstådda konspirationsförsöket, med en rasande tittare som skrev: “DEN SISTE HAR MIG TÅRAR.”

“Jag är faktiskt i tårar och skrattar åt det här i ungefär 15 minuter”, skrev en annan. Ett fan av katten skrev: “Den här katten är en släkting.”

Katten tittar så på barnet, jag är ledsen! Det här är mitt ställe!’ ” skämtade TikToker.

Harvey ser en månad gamla Emilia Bea Robinson dö.
En månad gamla Emilia Bea Robinson vilar i Harveys dödsblick.
@grace.robboxx /TikTok

Det är fortfarande oklart om Harvey Egentligen hade han mord i tankarnaKatter har dock varit kända för att vara avundsjuka på andra katter, hundar och till och med bebisar.

“Mycket som hundar som flyttar in i ett hus, förstör bebisar också en katts miljö.” PetMD förklarade på sin hemsida. “De gör oförklarliga ljud och producerar en konstig lukt (ur din katts synvinkel). Natten är inte längre din katts lugna tid att ströva runt i huset, och stressnivåerna i hemmet ökar.”

De tillade: “Alla dessa exempel kan bidra till osäkerhet (och därför svartsjuka reaktioner) hos många katter.”

Katter är kända för att vara avundsjuka på mänskliga bebisar.
Förutom alla kit är katter kända för att vara avundsjuka på mänskliga bebisar.
@grace.robboxx /TikTok

Ändå säger Grace att hon inte är orolig för att Harvey faktiskt kommer att skada hennes son.

“Jag kan ärligt säga att jag inte alls är orolig för min katts förhållande till min dotter”, insisterade mamman. “Harvey är den mjukaste, vänligaste katten. Han kommer inte att skada eller skrämma någon med flit – han vill bara tjafsa och gosa!”

Grace tillade: “Bort från kameran mår Harvey bra med Emilia; För att vara ärlig, om något, stör det honom inte riktigt. “

Till slut sa Grace att hon är glad att “videon fick folk att le och jag är så berörd av de fina kommentarerna om Harvey och Emily.”

Leave a Comment