Patriots tränar på arenan annorlunda

Patriots höll sin årliga stadionträning med ett lite annorlunda tillvägagångssätt än tidigare år för säsongskortmedlemmar och Foxborough-bor på Gillette Stadium på fredagskvällen.

Vanligtvis är sessionerna som hålls på stadion lösa träningar där laget tar vägen. Men på fredagskvällen ledde veteranerna Mack Jones och Brian Hoyer Team Blue rookie quarterback Bailey Zapp och Team White i ett simulerat spel med fulla pads.

Medan Clash hade utseendet och känslan av ett riktigt spel, var tempot ungefär tre fjärdedels hastighet, med undantag för några få tillfällen där konkurrenskraften flödade.

Nattens höjdpunkt kom sent i andra halvlek när bredmottagaren Devante Parker bröt täckningen på cornerbacken Joewan Williams med en nästan 60-yards träff från quarterbacken Brian Hoyer. Parkers långa lopp i scrimmage gjorde ett starkt första intryck på veteranvärvningen i somras.

Efter träningen diskuterade backen Damien Harris målen som sattes upp av huvudtränaren Bill Belichick för en kväll som var lika livlig som någon ny träning på stadion.

Leave a Comment