Seahawks Mock Game Recap: Drew Lock, Tariq Woolen har bra prestationer

De Seattle Seahawks Hade lagets årliga scrimmage lördag på Lumen Field med cirka 7 000 fans (samma tid som Mariners seger över änglarna på T-Mobile Park, märk väl). Seattles Navy Blue-lag slog Action Green-laget med 17-13, men poängen är mycket mindre än spelarnas prestation.

Med både Drew Lock och Geno Smith förväntas leda första- och andralagets anfall, hade Jacob Eason vad som helt klart var en förglömlig cameo med det tredje laget. Det verkar som att 1s vs. 1:or implementerades inte och några av dem var fortfarande inte praktiska på grund av att spelare saknades på grund av skada.

Inofficiellt var Locke 19/27 och Smith var 11/20. Båda quarterbackarna ledde touchdown-drev i sina respektive öppningsserier (om än mot det andra lagets försvar). Rashaad Penny och Kenneth Walker fullbordade båda poängen genom att ta sig in i målzonen. Här är Walkers förmåga att skära till utsidan så snabbt.

Locke kastade en passning senare till Cody Thompson (mer om det senare). Han kastade också ett val i sjunde omgången i Dareke Young, och här är den höjdpunkten.

Genos dag började varmt men kyldes avsevärt på eftermiddagen, men i sina bättre stunder hade han helt klart en bra rytm med DK Metcalf.

Rookie-tacklingen Abe Lucas började med 1:an, den presumtiva ledaren som tog den högra tacklingsplatsen var Jake Curhan som spelade den vänstra tacklingspositionen med 2:an. Alla de andra som förutspåddes vara startande – Charles Cross, Damien Lewis, Austin Blythe och Gabby Jackson – fick förstalagets action idag.

Nu ska jag avslöja att Field Gulls inte var närvarande i det här spelet och att Seahawks livestream endast var för uppvärmning, så våra ögon och öron var i huvudsak veteranreportrar. Ett namn som kom upp några gånger i försvaret var rookien CB Tariq Woolen, som blev “slagen” av Thompson för en touchdown, men det verkade vara ett ganska galet spel.

Men han hade några andra ljusa stunder!

Naturligtvis inga problem, och eftersom det bara är en kollision, läs inte för mycket på vad som hände i eftermiddags. Tyvärr har vi haft en skada och det var ett armbågsproblem för LJ Collier och det finns inga uppdateringar om hans status just nu.

Seattles försäsong börjar Pittsburgh Steelers 13 augusti kl. 19:00 ET/16:00 PT. Och innan vi avslutar det här, säg hej till Richard Sherman!

Leave a Comment