Skådespelerskan Ann Heche krockar med sin bil i sitt hem i Mar Vista och orsakar en massiv brand

Föraren som kraschade in i ett hem i Mar Vista och orsakade en brand, har identifierats som skådespelerskan Anne Heche.

Brandmän skickades till kvarteret 1800 på South Walgrove Avenue strax före klockan 11 på morgonen.

Fordonet, en 2020 Mini Copper, körde genom huset och orsakade en massiv brand. Brandmännen släckte branden inom en timme och drog slutligen ut bilen ur huset.

LAFD säger att Heche räddades och fördes till sjukhuset i kritiskt tillstånd. Bilder från SkyFOX visar hur Heche försöker ta sig ut ur buren där han placerades.

Dashcam-filmer visar en blå Mini Cooper som rusar nerför en bostadsgata innan den kraschar. Det är inte känt om droger eller alkohol var en faktor i olyckan.

Los Angeles brandkår sa att fordonet stannade i det 738 kvadratmeter stora tvåvåningshuset byggt 1952, vilket orsakade strukturella kompromisser och en massiv brand. Vittnen säger att en granne rusade till huset och drog husägaren och hennes husdjur ut ur huset i säkerhet. Han försökte få ut Hatche ur bilen, men lyckades inte på grund av den kraftiga röken.

Inga andra skador rapporterades. Orsaken till olyckan är under utredning.

Heche är en Emmy-nominerad skådespelerska. Hans sista film var “13 minuter”. Han spelade även i filmerna “Six Days and Seven Nights” och “Volcano”. Han dejtade även talkshowvärden Ellen DeGeneres.

Leave a Comment