Skådespelerskan Ann Heche skadades allvarligt i en olycka i Los Angeles

Skådespelerskan Anne Heche skadades allvarligt efter en enbilsolycka i Los Angeles i fredags. NBC Los Angeles rapporterar.

Kraschen nära ett hem nära Mar Vista utlöste en “tung brand” som släcktes på mindre än en timme, säger Los Angeles brandkårs talesman Brian Humphrey i två e-postmeddelanden.

Han sa att föraren drogs ur bilen av LAFD ambulanspersonal och fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Polis och brandmän undersöker platsen för en bilolycka med Anna Heche i Mar Vista, Kalifornien, på fredagen.KNBC

Hemmet fick omfattande skador, men inga andra skador rapporterades, sa Humphrey. Kollisionen anmäldes före klockan 11.00

En talesman för Los Angeles Police Department sa att kraschen är under utredning och att det inte finns några indikationer på en orsak.

Enligt honom är det möjligt att patienten kommer att bli föremål för blodprovstagning som en del av polisutredningen. I Kalifornien behöver polisen inte ett bevis för att ta blod om en person har arresterats på en DUI-avgift innan den testades.

Sådana arresteringar kan göras baserat på polisernas observationer och indicier, såsom droger eller alkohol i fordonet.

En brandman arbetar nära en bil som tros tillhöra Anne Heche efter en krasch på fredagen i Mar Vista, Kalifornien.
En brandman arbetar nära en bil som tros tillhöra Anne Heche efter en krasch på fredagen i Mar Vista, Kalifornien.KNBC

Heche blev känd för första gången roller i serien “Another World” och medverkade senare i filmer som “Donnie Brasco”, “Volcano” och “I Know What You Did Last Summer”. Han spelade också i serier som “Chicago PD” och “Men in the Trees”.

2020 avslöjade Hatche att hans förhållande på 1990-talet var med komikern och talkshowvärden Ellen DeGeneres. Banbrytande som en högprofilerad, samkönad romans.

“Min berättelse är en berättelse som gjorde skillnad i världen, förde nålen framåt för lika rättigheter, när jag blev kär i Ellen DeGeneres”, sa han i ett avsnitt på Dancing with the Stars det året.

Hon säger att det mer än treåriga förhållandet, som avslutades 2000, kostade hennes karriär dyrt, inklusive bristen på stora studioroller under 10 år.

han Han gifte sig senare Kohli Lafon och paret fick en son före skilsmässan. Hon fick ytterligare en son 2009 med Men in the Trees-medspelaren James Tupper. Paret har sedan separerat.

Mar Vista är en gemenskap av efterkrigstidens hem på en kulle ovanför stranden. Det gränsar till staden Santa Monica.

Leave a Comment