Topp 9 övningstips

Kamil Krzaczynski-USA IDAG Sport

Bears hanterar skador på flera positioner, inklusive wide receiver och cornerback, vilket gör att vissa spelare kan påverka.

Med Chicago som klippte tre av sina fem bästa val, var det veteranen Tajae Sharpe som utnyttjade sina möjligheter under lördagens träning. Han fick några tuffa pass i trafiken, både 11-mot-11 och 7-mot-7.

“När du har en kille med ett sådant drag är det fantastiskt,” sa Eberflus. “Det är meningen, eller hur? Killar kommer ner, killar går upp och Tajae gjorde ett bra jobb. Vi är glada över att ha honom tillbaka. Han är tillbaka nu och han har sett bra ut på träningen och, som du sa, han har gjort några bra prestationer.

Bears är också utan tre viktiga cornerbacks i rookies Kyler Gordon, Kindle Wildor och Duke Shell, vilket öppnar dörren för Tavon Young, Lamar Jackson och Greg Stroman Jr. att få fler reps.

Det är inte idealiskt – och förhoppningsvis kommer skadade spelare tillbaka tidigare – men det är ett bra tillfälle för några av dessa spelare som försöker bevisa sig själva.

Leave a Comment