Tre Walker skär befälhavarna

Några timmar senare, Washington Chiefs tränare Ron Rivera Linebackern Tre Walker har meddelat sitt plötsliga beslut att gå i pension I fredags ändrade rookien sig och återinsattes i laget, enligt en person som är insatt i situationen.

Walker, en spelare från University of Idaho, deltog inte i fredagens träning på grund av sin korta pensionering. Beslutet var en överraskning och ett slag för lagets pitchingstab, som redan var uttömd efter att ha förlorat en odraftad rookie. Drew White drabbades av en ACL-skada.

“Han sa att det var något han tänkte på och att det finns saker han ville få tillbaka”, sa Rivera om Walker på fredagsmorgonen. “Så han bestämde sig för att det var dags att gå vidare. … Han är killen vi hoppats på, men tyvärr bestämde han sig för att det var dags att gå vidare. Vi önskar honom all lycka.”

Men senare samma dag beslutade Walker annat och pratade med Rivera om att återvända, enligt en person med kännedom om saken som talade på villkor av anonymitet för att diskutera situationen fritt. Han var listad på Chiefs reserv/pensionerade lista i NFL:s transaktionsrapport i fredags. Men laget behåller hans rättigheter under resten av hans kontrakt så att det kan ta honom tillbaka.

Walkers återkomst var sannolikt en välkommen utveckling, med tanke på Washingtons djup. Rivera sa på fredagsmorgonen att med Walker ute kommer laget sannolikt att behöva lägga till ytterligare en linebacker i rummet för att tävla. Laget har den startande mittbacken bakom Cole Holcomb Tidigare valet i första omgången Jamin DavisVeteranen David Mayo och de unga reserverna Khaleke Hudson, Bryce Notree, De’Jon Harris, Milo Eifler.

Men med Walker som förväntas träna med resten av laget på FedEx Field på lördag kväll, får Chiefs-försvaret ännu en lovande spelare tillbaka.

Leave a Comment