Vad är vaping? En ny trend i sociala medier är att uppmuntra kvinnor att använda sina kroppsvätskor som parfym

Om du är på humör att prova något nytt och excentrisk kan du nästan alltid lita på TikTok för inspiration.

Även om plattformen har marknadsfört massor av läckra recept (tänk: Gigi Hadids vodkapasta, Dalgona-kaffe och biriya-tacos), har den också fått proffs att varna för farliga utmaningar, som den senaste tidens orsakar utrotning Och förra årets Milk Crate Challenge.

Sedan introduktionen av TikTok har användare kommit på uppfinningsrika sätt att attrahera det motsatta könet, inklusive att avslöja en partner genom att “viska” eller använda “sirenögon” eller “doe-ögon” för att locka en älskare, och på senare tid, vaping. .

Unconventional Practice har cirka 13 miljoner visningar på plattformen. trots Vissa människor accepterade denna trend, många kallade det “äckligt”..

Här är allt du behöver veta om vaping.

Vad är vaping?

Kort sagt, vaping är praxis att använda kroppsvätskor (genitala) som en parfym.

En TikTok-användare som är involverad i stämningen, @jewlieah, förklarar att hon tar sin naturliga “doft” och gnuggar den på sina handleder och bakom öronen.

“Applicera den på ytor som inte rör andra saker, och gnugga inte handlederna på andra människor.”

Hur fungerar det?

Tanken bakom vaping är att vaginalvätskor kan innehålla feromoner.

Teorin säger att feromoner spelar en nyckelroll i hur många djur som kommunicerar med varandra, och därmed kan de spela en roll för att attrahera sexuella eller romantiska partners hos människor.

i alla fall, Forskningen om huruvida människor kan känna av feromoner och om detta påverkar vårt beteende är begränsad.

Vad har folk sagt om Wabbing?

Även om vetenskapen bakom vaping är tveksam, rapporterar de som omfamnar trenden positiva resultat.

Användaren @Jewlieah sa att hon använder metoden “varje dag” efter att män “fortsatte att prata med henne och närmade sig henne” första gången hon provade det.

“Wabbing fungerar till 100 procent”, sa han i videon. “Jag erbjöds två gratis drinkar vid poolen och sedan kom killen bokstavligen tillbaka och gav mig det här,” sa hon och visade upp ett presentset från hårvårdsmärket.

Leave a Comment