Valves Steam Client Beta lägger till stöd för Nintendo Switch Joy-Con-kontroller

Bild: Nintendo Life

Om du älskar att synkronisera dina Nintendo-kontroller med nya enheter och appar, kanske du är ett fan av Valves senaste uppdatering till Steam. Företaget som ansvarar för sådana träffar som Ett halvt liv, Team Castle 2 och portal Serien avslöjade extra stöd för Nintendos Joy-Con-kontroller i sin senaste Steam Client-beta.

Om du har tillgång till Steam och just den här klienten betyder det att du nu kan synkronisera din Joy-Con och använda dem som en kontroller. Patch-anteckningarna anger hur de stöds individuellt och kan även användas i par.

“Lägg till stöd för Nintendo Joy-Con-kontroller, både individuellt, som mini-gamepads och i par”

Den senaste uppdateringen följer Valve Lägger till stöd för Nintendos Switch Online klassiska handkontroller i slutet av juli. Detta inkluderar trådlösa kontroller för NES, SNES, N64 och Mega Drive / Genesis. I den senaste Steam Client Beta-uppdateringen har Valve också tydligen “förbättrat stödet för Nintendo Online Classic Controllers.”

ventil tidigare Lagt till stöd för Nintendos Switch Pro Controller 2018 och har Han gjorde till och med kuddar som Hori Pokkén Tournament DX Pro Controller kompatibel med sin klient. Intresserad av att använda din Joy-Con för Steam-spel? Berätta för oss i kommentarerna.

Leave a Comment