Willow Smith bryter tystnaden om pappa Will Smiths Oscarsgala: “Jag ser hela min familj som mänsklig”

Willow Smith har äntligen öppnat sig för sin reaktion på att se sin pappa Will Smith slå komikern Chris Rock vid den 94:e Oscarsgalan.

Medan händelsen gjorde publiken och tittarna hemma chockade, har den 21-åriga sångerskan inte låtit det förändra hur hon ser på sin pappa, 53.

“Jag ser hela min familj som människor och jag älskar och accepterar dem för all deras mänsklighet”, förklarade hitmakaren Meet Me At Our Spot för tidningen.

Bryter sin tystnad: Willow Smith berättar äntligen om sin reaktion på att se sin pappa Will Smith slå Chris Rock i ansiktet vid den 94:e Oscarsgalan; Sett i mars

Han fortsatte: “På grund av den position vi befinner oss i accepteras ibland inte vår mänsklighet och vi måste bete oss på ett sätt som inte främjar ett hälsosamt mänskligt liv och det är inte gynnsamt för att vara ärliga. .

När han pratade om attacken sa han att det inte var mer “hemsöka honom” än “hans egna inre demoner”.

Hans kommentarer kommer efter att Will offentligt bad The Rock om ursäkt på sina sociala mediekanaler förra månaden och avslöjade att hans tidigare vän fortfarande inte har förlåtit honom.

Medan händelsen lämnade publiken hemma chockad, har den 21-åriga sångerskan inte låtit det förändra hur hon ser på sin pappa, 53 (Smith nådde botten tidigare i år).

Medan händelsen lämnade publiken hemma chockad, har den 21-åriga sångerskan inte låtit det förändra hur hon ser på sin pappa, 53 (Smith nådde botten tidigare i år).

Smith sa att han hade ägnat de senaste tre månaderna åt att “arbeta på” sig själv och nu inser han hur många människor han skadade när han skakade på scenen vid prisutdelningen.

“Jag nådde ut till Chris och meddelandet som kom tillbaka är att han inte är redo att prata, när han är det kommer han att nå ut. Så jag ska säga, Chris, jag är ledsen. Mitt beteende var oacceptabelt och jag är här när du är redo att prata.’

Han bad också Rockys mamma och hela hans familj om ursäkt, särskilt Rockys mamma och hans yngre bror Tony.

“Jag insåg bara inte hur många människor som skadades vid den tiden, så jag vill be om ursäkt till Chris mamma. Jag vill be om ursäkt.

“Jag ser hela min familj som mänskliga och jag älskar och accepterar dem för all deras mänsklighet”, förklarade hitmakaren Meet Me At Our Spot.

“Jag vill be Tony Rock om ursäkt… Tony Rock var min man och det är förmodligen irreparabelt”, sa han.

Han bad också om ursäkt till Jada Pinkett Smith, hans fru, vars värdighet han hävdade att han försvarade med utbrottet, och sa att han “ingenting hade med det att göra”.

“Jag har ägnat de senaste tre månaderna åt att försöka förstå nyanserna och komplexiteten i det som hände i det ögonblicket.

Smiths fru, Jada Pinkett Smith, avslöjade nyligen att han lider av alopeci och har rakat huvudet.  Rock skämtade under sitt värduppsättning att han såg ut som det

Smiths fru, Jada Pinkett Smith, avslöjade nyligen att han lider av alopeci och har rakat huvudet. The Rock skämtade under sitt värdset att han såg ut som “JJ Jane”

“Jag tänker inte förklara allt nu, men jag kan säga till alla, det finns ingen del av mig som tycker att det var rätt sak att göra vid den tidpunkten.

“Det finns ingen del av mig som tycker att det är det optimala sättet att hantera att känna sig respektlös eller kränkt.”

Rock, som var värd för programmet, skämtade om att Smiths fru Jada såg ut som “JJ Jane” på grund av hennes kala huvud.

Han meddelade nyligen att han led av alopeci.

Smith stormade scenen och slog The Rock i ansiktet efter att ha rasat: “Ta inte min frus namn ur din mun.”

Den natten vann han bästa skådespelare för King Richard, men han bad inte specifikt om ursäkt till The Rock.

Han insisterade på att hans fru inte hade något med träffen att göra och fortsatte: “Jag gjorde mina egna val baserat på min erfarenhet med Chris.

– Jada hade inget med det att göra. förlåt baby

“Jag vill be mina barn och min familj om ursäkt för värmen jag har orsakat oss alla.

Supporter: Han fortsatte,

Supporter: Han fortsatte, “På grund av den position vi befinner oss i accepteras ibland inte vår mänsklighet och vi måste agera på ett sätt som inte främjar ett hälsosamt mänskligt liv, och det är inte gynnsamt för att vara ärlig.” (The Smith Familj 2016)

“Till alla mina nominerade, det här är gemenskapen.

“Jag vann också för att du röstade på mig och jag är ledsen över att jag stal ditt ögonblick och förstörde det.”

Smith fortsatte med att hävda att “att besvika människor” är hans “centrala trauma”.

“Jag kan fortfarande se Questlovs ögon. Du vet att det hände på Questlove Awards. Du vet, typ.

– Jag är ledsen, det räcker verkligen inte.

Smith sa att han har ägnat de senaste tre månaderna åt att arbeta med sitt beteende

Smith sa att han har ägnat de senaste tre månaderna åt att arbeta med sitt beteende

Smith sa att han hade tillbringat de senaste tre månaderna med att “reflektera” över sitt beteende och inse hur många människor han hade skadat.

Att besvika människor är mitt centrala trauma. Jag hatar när folk sårar mig så.

”Det gör ont psykiskt och känslomässigt att veta att jag inte levde upp till människors bild och intryck av mig, och det arbete jag försöker göra är något jag ångrar djupt.

“Och jag försöker vara ledsen utan att skämmas över mig själv. Jag är mänsklig och jag har gjort misstag och jag försöker att inte se mig själv som en c**t.

Jag skulle berätta för människorna att jag känner att det var förvirrande, jag vet att det var chockerande, men jag lovar er att jag är djupt engagerad och engagerad i att föra ljus, kärlek och glädje till världen.

“Och du vet, om du stannar, jag lovar att vi fortfarande kommer att vara vänner,” sa hon till fansen som hon skämde bort.

The Rock tog nyligen upp kontroversen vid en show på Madison Square Garden, där han skrattade bort det.

“Alla som säger att de skadar ord får aldrig ett slag i ansiktet”, sa han till folkmassan.

Smith bad först om ursäkt till The Rock i mars. Han postade ett långt uttalande på Instagram där han sa att “våld i alla dess former” var fel.

Leave a Comment