YouTubes debut Premium-experimentfunktion är endast tillgänglig fram till 1 september

YouTube har funnits länge. Men även efter miljarder visningar, plattformen fortsätter att utvecklas. Det finns fler verktyg än någonsin för kreatörer och tittarupplevelsen har också fått många förbättringar. YouTube rullar ut en ny funktion till sina premiumprenumeranter idag, men det är bara under en begränsad tid.

YouTubes nya nypa-till-zoom-funktion kommer att tillåta användare att nypa gick in Video när den är i fönstret. För att vara tydlig, detta är inte en bild-för-bild fönsterstorleksändring; Det justerar faktiskt videon själv. Tillsammans med att zooma in och ut kan användare röra sig inom ramen om de vill. Det är ganska unikt och vissa kan ha nytta av att titta på videor på det här sättet.


YouTube Zoom-gif visar den tidsbegränsade experimentella funktionen

Landskapet har förändrats dramatiskt sedan digital video först dök upp på Internet, och det har tvingat alla aktörer i rummet att utvecklas. YouTube är fortfarande en stor del av honom, och han har varit tvungen att anpassa sig. Företaget har introducerat funktioner som högre upplösning, bättre streamingteknik och, viktigast av allt, förbättringar för olika appar på olika plattformar. Se samtidigt till att plattformen är säker att använda.

Det antogs nyligen av YouTube introducerade funktioner som lånar från och konkurrerar med rivaler som TikTok. Även om det kan vara en enkel förändring, kan det lätt vara något som gör ett stänk. Om du är intresserad av att testa den nya zoomfunktionen, se till att du är YouTube Premium-prenumerant, gå till källlänken nedan, registrera dig för experimentella funktioner och njut. Tänk på att den här funktionen är en begränsad utgåva. YouTube sa att den kommer att finnas tillgänglig den 1 september. Vad som händer efter det är någons gissning.källa: Youtube
med hjälp av: Android-polisen

Leave a Comment